Tidigare Liv Meditation

Välkomna till en upplevelse med stort U.
Ewa Hermansen är fantastiskt duktig TL- terapeut och har hjälpt så många med olika åkommor, fobier, trauman, blockeringar i livet, relationsproblem mm.
Hon hjälper människor att komma förbi "mindet", det logiskt förstådda, de ord- och tankebundna föreställningarna, upplevelserna och hinder/blockeringarna vi lever våra liv efter helt i onödan.
Vad vill du bli fri från?
Välkomna nyfikna medmänniskor till en magisk eftermiddag med helt underbara Ewa Hermansen

/ewa-hermansen_2.jpg

Kom och upplev sommarens mest spännande händelse hos Malin Sandberg på Magnolia Life Center i Lomma den 17/6 kl 14.00 med Ewa Hermansen, känd från tidningen Nära och Allt om andlighet.

Ewa har nått stora framgångar med sina regressioner till barndomen och tidigare liv. I senaste numret av Nära kan ni läsa om Catarinas tidigare liv-resa hos Ewa, där hon hittar orsaken till UVA-allergin och blir fri från den.

I en Tidigare liv meditation får du uppleva något/några av dina tidigare liv. Det blir en unik och personlig erfarenhet och många får aha-upplevelser. När du går tillbaka till tidigare liv kan du få svar på varför du dras till vissa människor/platser, bli medveten om orsaken till eventuella fobier och få hjälp med din personliga/andliga utveckling mm.

Vi börjar med en lång avslappning och sedan guidar jag er till någon av era inkarnationer. Där befinner ni er under 40-60 min. Som regel går vi tillbaka till händelser som är gynnsamma för er personliga utveckling. Vi avslutar med att de som vill, berättar om sina upplevelser.

Inga tidigare erfarenheter krävs.
Begränsat antal platser, 10 st. Minst antal deltagare 5 st.

Investering: 350:-

Efter meditationen bjuds det på te och raw food kaka.

Platsen är din när betalningen är gjord. Det går bra att swisha på 0723011158 eller inbetalning på clnr 8214-9 bankkonto 9435684858. Skriv ditt namn så jag vet vem som har betalat. Betalningen ska vara gjord senast 13/6.

 

Välkomna!

 

Välkommen

Länkar till Facebooksidor

Magnolia Life Center Gruppen
Magnolia Life Center
Min egen sida


 


Intresserad av
Magnolia life centers
NYHETSBREV?
skriv in din e-mailadress nedan.


Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)