Relax Refresh Avslappning Och Vitalisering Med Klangskalar

www.magnolialifecenter.n.nu/relax-refresh-avslappning-och-vitalisering-med-klangskalar

 

Onsdagen den 5 december

19.00-20.00

Klangavslappning/meditation för ökad vitalitet och mot stress

Vi lever idag i ett samhälle som ställer stora krav på individen – utan storfamiljens skyddsnät som fanns förr. Det råder ett högt tempo med hård konkurrens och många måsten – inte minst i arbetslivet.
Detta innebär tyvärr att fler och fler människor lider av att känna sig stressade och otillräckliga – i värsta fall med ohälsa och sjukskrivning som följd. I och med att vi dessutom större delen av dygnet har vårt fokus på omvärlden – alltså det som sker utanför oss själva – så är det extra viktigt att vi emellanåt får tillfällen att stilla oss och ser och lyssnar inåt – för att bli varse vårt eget inre och för att få en insikt om hur vi kan ladda oss själva med kraft för våra uppgifter i livet. En Klangresa – som är en guidad meditation ackompanjerad av tibetanska klangskålar – erbjuder just en sådan möjlighet.
På klangresan spelar jag på mina klangskålar samtidigt som jag guidar gruppen genom olika visualiserings övningar – dvs. inre bilder. Det kan t.ex. handla om avslappningsövningar eller andningsövningar, historier eller läsa poetiska texter.
Vi avslutar klangresan med en kort meditation.

Att kommunicera med kroppen just med hjälp av inre bilder kan underlätta att släppa flackande tankar och komma till ro – en process som förstärks ytterligare av det helande ljudet.

När vi mediterar så slappnar våra muskler av – blodtrycket sjunker och andning och puls blir långsammare. Då vi är i stillhet kan hjärnvågorna ändra karaktär så att hjärnans (Alfa vågor) olika delar samarbetar bättre.Detta leder i sin tur till att vi kan bli mer fokuserade, klartänkta och kreativa efteråt – dvs. vi återvänder till vardagen vitaliserade och pigga.

Du vila på en yogamatta eller madrass (eller kan sitta på stol) och upplever oftast djup avslappning och vila, ibland kallas det känns som att du badar i klangskålarnas & gongens ljudvågor. Ta gärna med egen yogamatta och filt, kudde. Finns några att låna.

Fakta:
Pris: 150 kr inkl. örtthé efteråt för dig som vill - Betalas innan med swish i samband medan anmälan per mejl/sms, dock senast 28/11/2018
Plats: Magnolia Life Center, Pilgatan 7, Lomma
Säkra din plats genom bindande anmälan (Men kan överlämna till annan person vid förhinder): Info@vitaraeda.com - senast 28/11/2018
OBS! Vi har max 10 platser, först till kvarn
Varmt välkommen! Iris Krüger www.vitaraeda.com
Int.cert. hathayoga, yin & gongyoga lärare, dipl.klangmassör PHI

 

 

 

 

 

 

Välkommen

Länkar till Facebooksidor

Magnolia Life Center Gruppen
Magnolia Life Center
Min egen sida


 


Intresserad av
Magnolia life centers
NYHETSBREV?
skriv in din e-mailadress nedan.


Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)