Psykisk ohälsa - Föredragsworkshop

2018-11-20  kl.19.00-20.30

 

Att må dåligt är en bra början som Bengt Sterns boktitel heter. Han var en läkare som efter många års arbete i den traditionella sjukvården såg att det fanns stora hål i vad sjukvården kunde bistå med. Han gjorde det till sin mission att hitta svar på frågorna om varför vi mår dåligt och hur vi kan må bättre på ett långsiktigt, hållbart, verksamt och självläkande sätt. Så "att må dåligt är en bra början", med det menas att det dåliga måendet är information från dig till dig och där finns nyckeln och öppnandet till det bättre måendet.

Kvällen är till för dig som mår psykiskt dåligt på ett eller annat sätt, för dig som vill utforska i fler möjligheter att må bättre och hitta din egen kraft till det. Du kan vara ung eller äldre, nyss börjat må dåligt eller gjort det längre. Du delar med dig bara precis det och så mycket som du känner dig bekväm med. Inga krav och måsten, bara kärleksfull medmänsklighet kommer du att mötas av.

Jag har mött så många klienter och andra i min omgivning och även själv haft egen erfarenhet om att må riktigt dåligt. Det finns mycket vi kan göra för att må så mycket bättre. Men vi behöver hjälp att hitta det, både runt oss men även inom oss. Vi sitter på en skatt inom oss som bara längtar att få bli öppnad. Den längtan ter sig så att vi mår dåligt för att vi inte ser den, vet att den finns ens och/eller gör oss illa på ett eller annat sätt med destruktiva beteende.

Denna kvällen kommer vi att gå igenom några värdefulla verktyg, göra övningar, lite avslappning och förhoppningsvis få lite insikter om rådande situation och hur du kan må bättre.

Många jag pratar med säger att de inte mår bra men vet inte vad de ska göra för att må bättre. Denna kväll rätas några frågetecken ut och kanske får du några insikter som leder dig vidare. Verktygen kommer du att kunna använda i din vardag som troligtvis ger dig en lättnad i din situation och får dig in på en annan väg, en väg mot ett bättre mående.

Jag som håller i föredragsworkshopen är
ICF Certifierad Professionell Coach
HRV- tränare (hjärtrytmvariabilitet)
Mentorsutbildad
Meditationsledare
ADHD-Coach
Jag håller föreläsningar, kurser, workshops och olika grupper
och driver Magnolia Life Center i Lomma

100 kr inkl. ekologiskt te och frukt

Sista anmälnings- och betalnings dag är tisdagen den 13 november.
Anmälan görs till: [javascript protected email address]
då får du betalningsinformation och din plats är bokad vid betalning.

Ta med papper och penna och ev.något mjukt varmt att ha på fötterna då det kan vara lite kallt på golven.

Hjärtligt välkommen
Ser fram emot en fin kväll tillsammans för bättre mående.


 

Malin Sandberg
Magnolia Life Center

Välkommen

Länkar till Facebooksidor

Magnolia Life Center Gruppen
Magnolia Life Center
Min egen sida


 


Intresserad av
Magnolia life centers
NYHETSBREV?
skriv in din e-mailadress nedan.


Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)