Örtmedicin

/elisabet-antonsson.jpg

Naturens apotek – örtmedicinföreläsning med Elisabeth Antonson

Intresset för växters läkande egenskaper bara fortsätter att öka. Att använda sig av medicinalväxter för att läka och förebygga sjukdomstillstånd är gammal kunskap med många tusen år på nacken, och användandet av medicinalväxter är fortfarande den dominerande läkekonsten i många länder.
På den här föreläsningen får du en kort bakgrund till örtmedicinen, samt hur du själv kan ge dig ut i naturen och på ett enkelt sätt bygga upp ett eget husapotek. Du tipsas också om vilka örter som kan vara bra att börja med.

Tisdagen den 29 maj kl. 18.30-20 kommer Elisabeth Antonson till Magnolia Life Center i Lomma och föreläser om vad du behöver tänka på när du plockar örter och hur du tillreder dem samt berättar om några av Sveriges vanligaste läkeörter som finns i trädgården och i skog och mark. Smakprov och demonstration ingår och dessutom får du göra en egen örtolja som du tar med hem. (Visst pappersmaterial ingår, men ta gärna med papper och penna.)

Plats: Magnolia Life Center, Pilgatan 7, Lomma
Tid: tisdag 29 maj kl. 18.30-20
Pris: 300 kronor, örtsmakprov, att tillverka en örtolja och visst pappermaterial ingår.
Anmälan sker till Elisabeth Antonson senast tisdag 27 maj. Det ska vara minst 5 anmälda för att föreläsningen ska genomföras.

Anmälan är bindande och du gör på följande sätt:

1. Betala in 300 kronor till swishnummer 073-8155400 eller till PG 784717-1

2. Maila namn på den som betalar in samt vilket event det gäller. Maila till elisabeth@kristallklartliv.se

3. Du får en bekräftelse via mail på att du är anmäld.

Föreläsare är Elisabeth Antonson, som jobbar med föreläsningar, healing samt örtmedicin, även kallat fytoterapi. Hon är utbildad Reiki Master, Angelic Reiki® Master Teacher, ört- och näringsterapeut och gymnasielärare. Elisabeth brinner för att hjälpa människor till självläkning och använder sig av ett holistiskt synsätt i mötet med människan där tankar, beteendemönster, miljö och näring är oerhört betydelsefulla. I centrum står viljan att hela orsaken till en obalans, för att på så sätt kunna läka ut sjukdomar eller symptom från grunden

Varmt välkommen!

 

 

Välkommen

Länkar till Facebooksidor

Magnolia Life Center Gruppen
Magnolia Life Center
Min egen sida


 


Intresserad av
Magnolia life centers
NYHETSBREV?
skriv in din e-mailadress nedan.


Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)