Innehåll

ADHD - En hjärtesak 

1 Plats kvar efter sen avbokning

/malin_adhd.jpg

2018-05-08
Nu erbjuder jag åter igen denna uppskattade form av föredrag!
Max 8 personer, så skynda att boka din plats!
Datum: Tisdagen den 8 Maj Tid: 19.30-21.30 100 kr inkl. kaffe/ te och frukt. Sista anmälnings- och betalningsdag: fredagen den 4 Maj. Swisha till 0709375673 Adress: Pilgatan 7. Lomma

ADHD.- En hjärtesak är ett föredrag för alla. Ett personligt utformat föredrag för dig som vill veta mer om hur du kan hjälpa, stödja och förstå de med ADHD bättre.
Jag lägger upp det så att du kan påverka innehållet för kvällens föredrag. När du anmäler dig kan du, om du vill, skicka med en fråga/frågor som du har och gärna vill ska tas upp. Det gör du helt anonymt men det skapar ett mervärde för just dig att delta.
Som förälder, anhörig eller vän ställs man inför situationer som inte allmänheten i regel tar del av. Det kan skapas slitningar mellan att vara till stöd och hjälp för personen med ADHD, den egna inre styrkan och kraften, och omvärldens ibland värderande och dömande.
För andra som möts av personer med ADHD som arbetsgivare, personal i skola mm, så kan det som upplevs som "problem" med personen med ADHD faktiskt vara dennes lösning på situationen/situationerna. Det skapar ofta förvirring, irritation mm för medmänniskor som inte förstår beteendet. Det skapas mer förståelse, acceptans och ickedömande med mer kunskap om hur man istället kan vara till hjälp. Acceptans, lågaffektivt bemötande och ett coachande förhållningssätt är några bra strategier. Dessa områden varvas med de frågor som deltagarna skickat in vid anmälan till föredraget. Detta och mycket mer får du som deltar på ADHD - En hjärtesak med dig efter kvällens föredrag.

Skicka anmälan här.


(Lämna tom)

 

Hjärtligt välkommen!
Malin Sandberg Magnolia Life Center

Välkommen

Länkar till Facebooksidor

Magnolia Life Center Gruppen
Magnolia Life Center
Min egen sida


 


Intresserad av
Magnolia life centers
NYHETSBREV?
skriv in din e-mailadress nedan.


Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)