Framtidsmeditation

2018-12-06 kl. 18.30-21.00

 

          

 

                                

Kom och upplev vinterns mest spännande händelse hos Malin Sandberg på Magnolia Life Center i Lomma den 6/12 kl 18.30 med Ewa Hermansen, känd från tidningen Nära och Allt om andlighet. Ewa har nått stora framgångar med sina regressioner till barndomen och Tidigare liv och nu är det dags att utforska framtiden genom Progression och Framtidsmeditation.

I en Framtidsmeditation får du uppleva något från din framtid i ditt nuvarande liv. Där kan du få svar på hur det kommer att bli och vad du behöver göra för att komma dit. Det kan t.ex vara blockeringar som gör att du i dagsläget har svårt att komma vidare.

Vi börjar med en lång avslappning och sedan guidar jag er in i framtiden. Där befinner ni er under 40-60 min. Som regel går vi till händelser som kan hjälpa er att nå era mål. Vi avslutar med att de som vill, berättar om sina upplevelser.

Inga tidigare erfarenheter krävs.
Begränsat antal platser, 10 st. Minst antal deltagare 5 st.

Investering: 350:-

Efter meditationen bjuds det på te och raw food kaka.

Platsen är din när betalningen är gjord. Det går bra att swisha på 0737774580 eller inbetalning på clnr 8214-9 bankkonto 9435684858. Skriv ditt namn så jag vet vem som har betalat. Betalningen ska vara gjord senast 3/12.

Varmt välkomna!

Ewa Hermansen


                                                 

Välkommen

Länkar till Facebooksidor

Magnolia Life Center Gruppen
Magnolia Life Center
Min egen sida


 


Intresserad av
Magnolia life centers
NYHETSBREV?
skriv in din e-mailadress nedan.


Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)